Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în SC Tiron și Fiul SRL, din Constanța!

ro

20 Sep, 2023 12:40 897 Marime text
 
 
  • Potrivit Termene.ro, Tiron și Fiul SRL se ocupă de activități de asistență medicală specializată și are sediul pe strada Muncel, din Constanța.
 
Tiron Eugenia şi Tiron Cosmin - asociaţi în cadrul societăţii SC Tiron și Fiul SRL au hotărât retragerea din societate a Eugeniei Tiron cu cesionarea la valoare nominală a 1 p.s. - 10 lei către Tiron Cosmin.
 
Astfel, cel din urmă a devenit asociat unic, având aport în numerar la capitalul social 100%, reprezentând un număr de 20 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 200 lei, participare la beneficii 100% şi participare la pierderi 100%.
 
Administrarea societăţii va fi făcută de Tiron Cosmin cu puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii pe o perioadă de 60 de ani, durata de funcţionare a societăţii fiind  nedeterminată.
 
Totodată, s-a mai hotărât deschiderea unui punct de lucru în municipiul Constanta, bd. I.C. Brătianu, din Constanţa.
 
Decizia a fost publicată în Monitorului Oficial partea a IV-a cu numărul 4127 din data de 18 septembrie 2023.
 
Potrivit Termene.ro, Tiron și Fiul SRL se ocupă de activități de asistență medicală specializată și are sediul pe strada Muncel, din Constanța.
 
Tot conform Termene, Tiron Cosmin mai apare în Tiron Medicus SRL.
 
Pentru anul 2022, cu doi angajați, Tiron și Fiul SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 435.098 de lei și un profit net de 306.001 de lei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Societatea Angels Beach 11, înființată la Constanța. Cu ce se ocupă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii