Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în Max Line Gastronomy SRL, societatea din care făcea parte chef Cezar Imperiu Predescu!

ro

12 Jul, 2023 15:30 1143 Marime text



Chef Cezar Predescu, foto: Facebook.com
Adunarea Generală a Asociaţilor societății Max Line Gastronomy SRL( din care făcea parte și chef Cezar Imperiu Predescu) cu sediul în municipiul Bucureşti, str. Traian nr. 103, au luat decizii importante pentru societate.
 
Printre deciziile importante se numără cesionarea întregului capital social deţinut de asociatul Biţineanu Dumitru şi Predescu Cezar Imperiu, în sumă de 100 lei, divizat în 10 părți sociale a câte 10 lei fiecare, reprezentând o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% astfel: Biţineanu Dumitru cesionează către Remuş Marilena, şi Predescu Cezar Imperiu cesionează către asociatul Gheorghe Mihai Răzvan.
 
Urmare a cesiunii, capitalul social rămâne neschimbat, în sumă de 200 lei divizat în 20 părți sociale a câte 10 lei fiecare, repartizat pe asociaţi astfel: Gheorghe Mihai Răzvan deţine 13 părți sociale a câte 10 lei fiecare, în valoare totală de 130 lei, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 65% și Remuş Marilena deţine 7 părți sociale a câte 10 lei fiecare, în valoare totală de 70 lei având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 35%.
 
Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3038 din data de 10 iulie 2023.
 
 
Despre Max Line Gastronomy SRL
 
Potrivit platfirmei termene.ro, consultată la data de 12 iulie 2023, societatea are sediul social pe Strada Traian, Nr. 103, București, Sector 2.
 
Max Line Gastronomy SRL are ca obiect de activitate principal restaurante și a fost findată la data de 11 septembrie 2020, avînd o vechime de 2 ani.
 
Situația pentru anul financiar 2022 evidențiază o pierdere de -4.896 lei. Firma îi are ca asociați pe Gheorghe Mihai-Razvan (care este și administrator), Bitineanu Dumitru și  Predescu Cezar-Imperiu.

Numele lui Bitineanu Dumitru mai apare și în firmele Street Food 4 You SRL, Fresh Mom  SRL.

Numele lui Gheorghe Mihai-Razvan îl mai întâlnim și în firmele: Max Shisha SRL, Trotter Management SRL, Eric Restaurante SRL, Avalle Profashion SRL, Apollo Sport SRL, Max Wood System SRL, Dom-Profesor Food SRL, Max Property SRL, Downtown Events SRL, Max Eco Sere SRL, Enjoy Barrio Social SRL, Max Splash & Food SRL, Max White Rock SRL, Max Expert Total Consulting SRL, Embassy Lake View SRL, Max New Gastronomy SRL, Max Playground SRL, Max Summer LA Plage SRL, Prime Culinary SRL, Taste of Success SRL.

Numele Predescu Cezar-Imperiu. Mai apare în două firme, după cum urmează: Cedariga  SRL  și Max New Gastronomy SRL.
 
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

 
Citește și: O nouă firmă în domeniul restaurante, înființată la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii