Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Schimbări în firma Motiko Trade SRL. Își reia activitatea și își schimbă denumirea

ro

11 Oct, 2023 20:44 885 Marime text
foto: Pexels

Asociații societății Motiko Trade SRL s-au reunit în Adunarea Generală a Asociaţilor, unde au luat decizii importante pentru firma lor. 

Prima se referă la reluarea activităţii societăţii, începând cu data de 13.09.2023 și schimbarea denumirii societăţii în Motiko Trade  SRL.

O altă decizie vizează retragerea din societate a asociatului Smirova Natalia, care va cesiona cu titlu oneros, toate cele 10 părţi sociale deţinute, în valoare de 100 lei (10 lei/parte socială) societăţii Hexagon Technology SRL, Republica Moldova - IDNO, care astfel va fi cooptat ca asociat.

Cesionarea de către asociatul Ohrimenco Serghei, cu titlu oneros, a unui număr de 5 părţi sociale în valoare de 50 lei (10 lei/parte socială) lui Ioncu Dumitru, care astfel va fi cooptat ca asociat. În urma celor două cesiuni, capitalul social al societăţii, rămâne neschimbat, în valoare de 200 lei, împărţit în 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi va fi atribuit asociaţilor astfel: Ohrimenco Serghei - 50 lei - 5 părţi sociale - 25%; Ioncu Dumitru - 50 lei - 5 părţi sociale - 25%; Hexagon Techonology SRL - 100 lei - 10 părţi sociale - 50%.

S-a decis și actualizarea statutului societăţii cu modificările făcute. Societatea va fi reprezentată la ONRC Iaşi, de către Luca Gabriel Răzvan.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4500 din data de 10 octombrie 2023.

Despre Motiko Trade  SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 11 octombrie 2023, societatea are sediul social pe Strada Interioară 2,  Constanța, Județ Constanța.

Motiko Trade SRL a fost înregistrată la data de 20 septembrie 2023. 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Afaceri ConstanțaSchimbări în firma Parmateh Electric SRL. Iată unde își mută sediul


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii