Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în cadrul societății Best Optic Constanța SRL

ro

26 Feb, 2024 19:00 673 Marime text
Foto: PexelsAsociații societății BEST OPTIC CONSTANTA - S.R.L. au decis unele modificări în cadrul firmei. Astfel, Ștefănoiu Cristian şi Ştefănoiu Beanca-Mihaela, în calitate de asociaţi la Societatea "BEST OPTIC Constanta" - S.R.L., au decis ca asociata Ştefănoiu Beanca-Mihaela, cesionează la valoarea nominală un număr de 6 părţi sociale, către asociatul Ştefănoiu Cristian.

În urma modificărilor efectuate, capitalul social total este în sumă de 200 lei numerar, reprezentând 20 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, distribuit între asociaţi astfel:
  • Ştefănoiu Cristian deţine un număr de 16 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/partea socială şi în valoare totală de 160 lei numerar, participare la beneficii 80% şi participare la pierderi 80%;
  • Ştefănoiu Beanca-Mihaela deţine un număr de 4 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/partea socială şi în valoare totală de 40 lei numerar, participare la beneficii 20% şi participare la pierderi 20%.
Despre Best Optic Constanța SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 26 februarie 2024, societatea a fost înființată în anul 2017 și are sediul Strada Constantin Bobescu, Nr. 87D, Constanța.

Societatea se ocupă cu „Comert cu amanuntul al altor bunuri noi, in magazine specializate“.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 411.509 lei, profit de 48.550 lei și 3 angajați.

Asociați sunt Cristian Ștefănoiu cu 80% și Beanca Mihaela Ștefănoiu cu 20%. Cristian Ștefănoiu este și administratorul firmei. Acesta mai figurează ca unic asociat și administrator la CZB Moto Urban SRL Constanța, iar Beanca Mihaela Ștefănoiu mai figurează ca unic asociat și administrator la Medican CZB Constanța SRL.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

O nouă cafenea deschisă la Constanța. Iată cine o conduce
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii