Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări importante într-o companie cu punct de lucru în Zona Liberă Constanța Sud

ro

25 Sep, 2022 12:04 1040 Marime text

 
 
  • DSV Air & Sea SRL are punct de lucru în municipiul Constanţa, Zona Liberă Constanța Sud, Incinta 1, judeţul Constanţa, unde se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri, alte activităţi anexe transporturilor, transporturi maritime şi costiere de marfă, transporturi aeriene de marfă, activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre, activităţi de servicii anexe transporturilor pe apă și activităţi de servicii anexe transporturilor aeriene.
 
Compania DSV Air & Sea Holding A/S, cu sediul social în Danemarca, în calitate de asociat unic al DSV Air & Sea SRL, cu sediul social în București, cu aprobarea prealabilă a Consiliului de Administraţie, a luat mai multe decizii!
 
Printre acestea se află schimbarea sediului social în acelaşi judeţ, la următoarea adresă: Bucureşti, Strada Tipografilor nr. 11-15, Clădirea A.2, precum și actualizarea actului constitutiv cu adresa noului sediu.
 
Mai mult, asociatul unic al DSV Air & Sea SRL a mai decis autorizarea următoarelor activităţi la noul sediu social: transporturi rutiere de mărfuri, alte activităţi anexe transporturilor, transporturi maritime şi costiere de marfă, transporturi aeriene de marfă, activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre, activităţi de servicii anexe transporturilor pe apă și activităţi de servicii anexe transporturilor aeriene.
 
În continuare, redăm restul deciziilor luate de asociatul unic al DSV Air & Sea SRL:
 
Autorizarea următoarelor activităţi la punctul de lucru situat în oraşul Otopeni, strada Aurel Vlaicu, în suprafaţă de 100 mp, judeţul Ilfov: transporturi rutiere de mărfuri, alte activităţi anexe transporturilor, transporturi maritime şi costiere de marfă, transporturi aeriene de marfă, activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre, activităţi de servicii anexe transporturilor pe apă și activităţi de servicii anexe transporturilor aeriene.
 
Autorizarea următoarelor activităţi la punctul de lucru situat în municipiul Constanţa, Zona Liberă Constanța Sud, Incinta 1, judeţul Constanţa: transporturi rutiere de mărfuri, alte activităţi anexe transporturilor, transporturi maritime şi costiere de marfă, transporturi aeriene de marfă, activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre, activităţi de servicii anexe transporturilor pe apă și activităţi de servicii anexe transporturilor aeriene.
 
Autorizarea următoarelor activităţi la punctul de lucru situat în Oradea, Piaţa Cetăţii, Clădirea Oradea Plaza, Bihor, în suprafaţă de 172,029 mp:
transporturi rutiere de mărfuri, alte activităţi anexe transporturilor, transporturi maritime şi costiere de marfă, transporturi aeriene de marfă, activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre, activităţi de servicii anexe transporturilor pe apă și activităţi de servicii anexe transporturilor aeriene.
 
În continuare, s-a mai decis autorizarea următoarelor activităţi la terţi: alte activităţi anexe transporturilor, transporturi maritime şi costiere de marfă, transporturi aeriene de marfă, activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre, activităţi de servicii anexe transporturilor pe apă, activităţi de servicii anexe transporturilor aeriene și închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Restul prevederilor actului constitutiv rămân neschimbate.
 
Prezenta decizie a fost adoptată la data de 19 august 2022, în Bucureşti, și a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3964 din data de 20 septembrie 2022.
 
Potrivit Confidas.ro, SC DSV Air & Sea SRL are sediul în Bucureşti și se ocupă de alte activităţi anexe transporturilor.
 
Directorul companiei figurează Mihai Liviu Sandu-Tighean, în timp ce administratori sunt Jens Hesselberg Lund, Sobotka Frank și Trolle Carsten Elmdal.
 
Pentru anul trecut, cu 37 de angajați, DSV Air & Sea SRL are o cifră de afaceri de 134.864.678 de lei, cheltuieli de 129.678.437 de lei, profit net de 7.189.363 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Fost ofițer SRI Dobrogea a bătut palma cu DNA! A fost desemnat Tribunalul Militar care să analizeze cauza
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii