Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare de asociat în firma Tigitrans Steel Engineering SRL, din Constanța

ro

19 Jul, 2023 13:49 1169 Marime text


În urma Adunării Generale Extraordinare a Asociaților firmei Tigitrans Steel Engineering SRL – ai cărei asociați sunt CD Moeller LTD și Raluca – Indra Stratulat – CD Moeller LTD a decis să se retragă din Tigitrans Steel Engineering SRL.
 
Acesta a cesionat către Călin Dragomir Marinescu 95 de părți sociale în sumă totală de 950 de lei, reprezentând un procent de 95%.
 
Astfel, Călin Dragomir Marinescu a devenit asociat în Tigitrans Steel Engineering SRL, în locul lui CD Moeller LTD.
 
În urma modificărilor, capitalul social al companiei este 1.000 de lei integral numerar, divizat în 100 de părți sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, repartizat între cei doi asociați după cum urmează:
  • Călin Dragomir Marinescu – 95 de părți sociale în valoare nominală de 10 lei, aport în numerar, reprezentând 95% din capitalul social;
  • Raluca – Indra Stratulat – 5 părți sociale în valoare nominală de 10 lei fiecare, aport în numerar, reprezentând 5% din capitalul social;
 
Participarea la profit și pierdere a asociaților este direct proporțională cu participarea la capitalul social mai sus enumerat.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 3167 din data de 17 iulie 2023.
 
Despre Tigitrans Steel Engineering SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, firma a fost fondată în anul 2014, are sediul în Portul Constanța și obiectul de activitate este „fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice”.
 
Societatea este administrată de Raluca – Indra Stratulat, care apare și în Aqua Voyage SRL, ca asociat unic și administrator.
 
Conform termene.ro, Tigitrans Steel Engineering SRL a raportat în anul 2022 următoarele: 501.603 lei – cifră de afaceri, 50.594 de lei – profit și 10 – media de salariați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Firme Constanța Adunare Generală Ordinară a acționarilor Frial SA. Ce hotărâri s-au luat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii