Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scene șocante la o cârciumă, în Iași Bărbat înjunghiat în piept, de cel care făcea glume despre soția lui

ro

26 Dec, 2023 18:01 1174 Marime text




 
  • Un bărbat a fost înjunghiat în piept, după ce a început să se certe cu un bărbat, care a început să o ironizeze pe soția lui. Totul s-a întâmplat într-o cârciumă din Iași, potrivit știripesurse.ro.

Un bărbat a plecat de acasă către localul din sat. Odată ce s-a pus la masă cu tovarășii de pahar, au început și bancurile. La scurt timp, un alt bărbat, NG, a început să se certe cu cei din cârciumă, apoi a scos un cuțit pe care îl avea asupra lui și a început să-i amenințe pe ceilalți.

Cu cuțitul în mână și în stare de ebrietate, NG a început să facă glume proaste despre soția unuia dintre cei prezenți în cârciumă. Bărbatul respectiv i-a atras atenția să înceteze cu ironiile, iar în acel moment, NG s-a enervat și l-a înjunghiat pe omul nevinovat.

„A inițiat discuții în contradictoriu cu persoanele prezente, pe care le-a amenințat cu acte de violență și cu moartea, după care a reacționat violent la observațiile persoanei vătămate, I.M., de a înceta să mai glumească pe tema soției sale, precum și să mai agite cuțitul în semn de intimidare, după care i-a aplicat o lovitură în zona pieptului, cu potențial letal”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.


Individul a fost arestat pentru 30 de zile și riscă să stea mai mulți ani la închisoare pentru tentativă de omor.
 
 Itește și
340 de solicitări medicale în județul Constanța. Aproape 170 au fost în municipiu
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii