Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Scene de panică! Jandarmi și pietoni, puși în pericol de un șofer recalcitrant. A avariat și două mașini (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

27 Oct, 2022 08:13 1961 Marime text
Imagine de la eveniment
UPDATE 

Bărbatul care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a lovit două maşini, depistat şi dus la secţie.



Scandal în trafic în București, în zona sectorului 4, ieri!

Oamenii care s-au aflat în zonă au trecut prin momente de panică din pricina unui șofer. Acesta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, iar jandarmii au intervenit. Pe măsură ce aceștia se apropiau de el,  puțin a lipsit ca acesta să-i spulbere pe trecerea de pietoni pe oamenii legii.

De asemenea, și pietonii s-au aflat în mare pericol. La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme. Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4.

În video de mai jos puteți vedea întreg incidentul petrecut în București. 

.

Ce spune Poliția 

„La data 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească. Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme. Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4. În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto”, precizează Poliția Capitalei.

Sursa foto-video: Facebook/ Sector 4 Berceni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii