Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scenă șocantă, în București! Un tânăr a dat cu câinele său de pământ până l-a ucis

ro

17 Dec, 2023 15:23 994 Marime text
Foto cu rol ilustrativ



 
  • Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul pentru Protecţia Animalelor au reţinut pe 15 decembrie un tânăr, în vârstă de 19 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind uciderea cu intenţie a animalelor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit Agerpres.

„În fapt, la data menţionată, în jurul orei 15.00, poliţiştii Serviciului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizaţi, de către un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Griviţa, cu privire la faptul că un tânăr ar fi exercitat acte de agresiune asupra unui câine, în timp ce se afla pe peronul unei gări feroviare, pe fondul unui conflict spontan cu o persoană, iar în urma traumelor suferite animalul a decedat", informează IGPR.


Deplasându-se la adresa indicată, poliţiştii Serviciului pentru Protecţia Animalelor au efectuat cercetarea la faţa locului, împreună cu un criminalist din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Griviţa. De asemenea, a fost depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, proprietarul animalului în cauză, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri.

Trupul neînsufleţit al animalului a fost ridicat şi transportat la Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală, în vederea efectuării necropsiei.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul pentru Protecţia Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uciderea cu intenţie a animalelor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, arată sursa citată.

Citește și
Comportamentul responsabil față de animalele de companie - O obligație etică și legală
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii