Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal între două familii în Buzău! Polițiștii au tras focuri de armă

ro

28 Aug, 2023 13:33 864 Marime text
  • Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical pentru aplanarea scandalului care risca să degenereze. 

Trupele Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS) din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău au fost nevoite să recurgă la focuri de armă pentru aplanarea unui conflict între două familii, potrivit Agerpres

Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical pentru aplanarea scandalului care risca să degenereze. Potrivit unor surse, persoanele implicate ar fi avut asupra lor spray-uri lacrimogene, o drujbă şi alte obiecte contondente pentru ameninţare.

„La data de 27 august, poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Mărăcineni au fost sesizaţi cu privire la faptul că între două familii din localitate este în desfăşurare un conflict. Echipajele de poliţie s-au deplasat de îndată la locaţia indicată, în vederea identificării persoanelor, aplanării conflictului şi aplicării măsurilor legale ce se impun.

Pentru gestionarea cu operativitate a conflictului, au fost direcţionaţi în sprijin inclusiv luptători de la SAS şi jandarmi. Având în vedere că persoanele aveau o atitudine agresivă, părţile implicate adresând ameninţări cu acte de violenţă, poliţiştii au efectuat focuri de armă în plan vertical pentru detensionarea stării conflictuale“, informează IPJ Buzău.


Potrivit unor surse, conflictul ar fi fost generat pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Trei persoane au fost reţinute pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe.

„Trei persoane implicate au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. În urma probatoriului administrat, cei trei buzoieni, cu vârste cuprinse între 25 şi 32 de ani, au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentaţi parchetului cu propunerea luării unei măsuri preventive“, a transmis IPJ Buzău. 

Citește și:

Infotrafic: Atenție, șoferi! Vor circula șase transporturi agabaritice pe traseul Albota - DN 65 - Pitești - Bascov

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii