Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șase noi sensuri unice în municipiul Constanța, începând de azi. Noi locuri de parcare amenajate

ro

21 Apr, 2021 14:47 2376 Marime text
  • De asemenea, prin aplicarea măsurilor de resistematizare rutieră de pe strada Ștefan Mihăileanu au fost create 48 de noi locuri de parcare, dispuse pe ambele laturi ale străzii .
De astăzi, 6 străzi din municipiul Constanța au regim de sens unic. Noi locuri de parcare au fost amenajate prin aplicarea măsurilor de resistematizare rutieră

Traficul rutier de pe străzile Ștefan Mihăileanu, Tudor Vladimirescu, Decebal, Dionisie cel Mic, aleea Câmpinei și aleea adiacentă străzii Flămânda a fost resistematizat. De astăzi, circulația rutieră se desfășoară astfel:

- pe strada Ștefan Mihăileanu este permisă circulația dinspre strada Griviței spre strada Cuza Vodă;

- pe strada Tudor Vladimirescu se va circula dinspre bulevardul Tomis spre strada Răscoala din 1907;

- pe strada Decebal dinspre strada Răscoala din 1907 spre bulevardul Tomis;

- pe aleea Câmpinei dinspre strada Prelungirea Liliacului spre strada Câmpinei;

- pe strada Dionisie cel Mic dinspre strada Barbu Ștefănescu Delavrancea până la aleea care asigură legătura cu strada Soveja, în zona blocului 70;

- pe aleea adiacentă străzii Flămânda dinspre Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” spre strada Flămânda.


Prin instituirea regimului de sens unic, se va asigura fluidizarea traficului rutier și implicit, reducerea poluării. De asemenea, prin aplicarea măsurilor de resistematizare rutieră de pe strada Ștefan Mihăileanu au fost create 48 de noi locuri de parcare, dispuse pe ambele laturi ale străzii în timp ce pe celelalte străzi au fost amenajate spații de parcare care au fost delimitate de marcaje longitudinale discontinue.

Facem din nou apel către participanţii la trafic să manifeste atenție sporită și respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii