Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna viitoare se întrerupe furnizarea energiei electrice la Negru Vodă și Năvodari pentru lucrări E-Distribuție Dobrogea. Vezi dacă ești afectat

ro

23 Dec, 2022 16:06 1386 Marime text
Energie electrică. Foto: PexelsE-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Potrivit reprezentanților E-Distribuție Dobrogea, lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora“ - au mai precizat reprezentanții E-Distribuție Dobrogea.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.


Marţi , 27 Decembrie 2022

Localitatea Negru Vodã, cu strãzile: Silozului, Merilor, Prunilor, Sudului, Teilor de la intersectie cu strada Cerealelor pȃnã la strada Sudului – întrerupere totalã. 09:30 - 17:30

Miercuri, 28 Decembrie 2022

Orasul Navodari , cu strazile: Campului; Muzicii; Viilor; Gradinilor; Frunzelor; Salciei; Nucilor; T1; T2; T3; T4; T13 și T14 – întrerupere partialã. - (întreruperi de scurtã duratã în intervalul orar: 07:30-15:30)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii