Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 29 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna Școală în Siguranță organizată de polițiștii din Constanța (FOTO)

ro

15 May, 2024 14:32 411 Marime text





Sursa foto: IPJ Constanța


 
  • În perioada 14-17 mai a.c., Poliția Română a demarează, la nivel naţional, evenimentul “Săptămâna Școală în Siguranță”, în contextul în care violența școlară reprezintă una dintre provocările cu care se confruntă elevii din unitățile de învățământ preuniversitar.
 
Activitatea se desfășoară pentru conștientizarea de către părinți, cadre didactice, elevi, precum și la nivel de societate, în ceea ce privește necesitatea asigurării siguranței copiilor, concomitent cu creșterea gradului de siguranță în mediul școlar, potrivit IPJ Constanța.
 
Astfel, la data de 14 mai a.c.,  polițiștii Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității s-au aflat în mijlocul elevilor Școlii Gimnaziale nr. 12 “B.P. Hașdeu” și Școlii Gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza" din municipiul Constanța.
 
În acest context, polițiștii au susținut o serie de activități pentru prevenirea violenței în mediul școlar, purtând discuții libere cu elevii privind implicațiile faptelor săvârșite cu violență, dar și cum pot gestiona situațiile de risc, astfel încât să nu fie expuși unor situații vulnerabile, conform polițiștilor constănțeni.
 
 
 
Citește și
Infotrafic Atenție, șoferi, transporturi agabaritice! Lista traseelor 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii