Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Săptămâna Protecției Civile” continuă la Tulcea! (GALERIE FOTO)

ro

26 Feb, 2023 13:45 1076 Marime text

foto: ISU Delta Tulcea

Astăzi, inspectorii din cadrul Inspecției de prevenire și specialiștii din cadrul Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților (SPIRC), au continuat misiunile de informare și prevenire în rândul cetățenilor tulceni. 

Au fost prezenți atât în centrele comerciale, spațiile cu aglomerări mari dar și în lăcașurile de cult unde i-au informat pe locuitorii județului de cum trebuie să se comporte în cazul unui cutremur, cum trebuie să își pregătească locuința în cazul unui cutremur și ce trebuie să conțină un kit de supraviețuire pe care toți trebuie să îl avem în locuințe., infomrează ISU Delta Tulcea.  

Aceste acțiuni de informare vor continua, iar începând de luni, 27 februarie ora 10:0, porțile Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, a Secției de Pompieri Măcin și a Stațieide Pompieri Babadag, vor fi deschise pentru vizitatorii curioși. Aceștia vor putea vedea tehnica de intervenție, echipamentele pompierilor dar vor putea încerca să stingă un ”incendiu”. 

Miercuri urmează să fie reluat programul „Miercurea Sirenelor”, iar dacă tot începe școala inspectorii din cadrul Inspecției de Prevenire și paramedicii SMURD vor merge în scoli pentru a-i informa pe copii cum să evite o situație de urgență, cum să se protejeze iar joi, 02.03.2023 se va desfășura ”Maratonul Resuscitării Junior”., mai punctează sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii