Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:44 01 07 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna prevenirii criminalității Cum poți preveni să devii victima unei infracțiuni. Soluțiile la problemele pe care le întâmpini

ro

20 May, 2022 15:16 472 Marime text
Săptămâna prevenirii criminalității, foto: DGPMB În perioada 22 - 27 mai a.c., Poliția Română organizează, la nivel național, o nouă ediție a evenimentului „Săptămâna Prevenirii Criminalității”.


Dacă vrei să afli cum poți preveni să devii victima unei infracțiuni sau care sunt soluțiile la problemele pe care le întâmpini, dacă vrei să vorbim despre consecințele care decurg din comiterea de infracțiuni și care este limita dintre legal și ilegal, participă  la activitățile organizate de specialiștii în prevenirea criminalității din județul tău.


În perioada 22 - 27 mai a.c., Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, organizează cea de a XVI-a ediție a evenimentului „Săptămâna Prevenirii Criminalității”., transmite un comunicat din partea Poliției Române. 


Obiectivul acestor acțiuni este informarea cetățenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecţie, precum şi prezentarea consecințelor ce decurg din comiterea de infracțiuni.


Astfel, specialiștii în prevenirea criminalității vor organiza, la nivel național, activități în spații publice, structurate pe domenii de prevenire, selectate în baza priorităților de acțiune ale Poliției Române pentru anul 2022, în colaborare cu parteneri instituționali, în cadrul cărora vor fi abordate teme precum discriminarea, violența domestică, disparițiile de minori, siguranța pe stradă și acasă, precum și siguranța în mediul online., a mai transmis sursa citatată. 

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii