Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șantier în Constanța Bulevardul 1 Mai a intrat în plină reabilitare! Pe unde se mai poate circula (FOTO)

ro

10 Jul, 2023 12:32 1254 Marime text
Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
  • Continuă asfaltarea pe bulevardul 1 Mai! Primăria Municipiului Costanța anunță că astăzi, pe 10 iulie, bulevardul 1 Mai a intrat în reabilitare masivă, circulându-se pe câte o bandă pe fiecare sens!
 
Astăzi, se asfaltează pe bulevardul 1 Mai, sectorul cuprins între Gară și intersecția cu strada 1 Mai Vechi (fostul magazin Billa). Pe acest sector traficul este reorganizat pe două benzi de circulație, câte una pe fiecare sens.
 
Tot astăzi, a început și frezarea carosabilului pe pasajul rutier peste calea ferată, din zona magazinului Doraly, pe câte o bandă, pe sensul de mers spre Gară.
 

„Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră“, a adăugat sursa citată.

De asemenea, autobuzele liniilor 101, 2-43, 5B, 101M și 5-40 înregistrează întârzieri în contextul lucrărilor de asfaltare a bd. 1 Mai.

De asemenea, linia turistică City Tour circulă pe traseu deviat: Gara CFR – Poarta 3 – Portul Constanța – Poarta 1 (autobuzele nu mai intră în Portul Constanța pe la Poarta 5).

„Vă recomandăm să alocați mai mult timp călătoriilor planificate și să consultați aplicația CT BUS pentru a vizualiza timpii reali de deplasare a mijloacelor de transport în comun.
 
Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum, în măsura posibilităților, folosind rute alternative“, a mai transmis Primăria Constanța.


Citește și:

Primăria Constanța vrea să vândă prin licitație publică un teren situat pe strada Ion Adam
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii