Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sanatoriul Balnear Mangalia, prima unitate sanitară publică cu activitate de relaxare-spa-wellnes (document)

ro

08 Apr, 2011 02:13 6775 Marime text

 

sanatoriu.jpgIeri, la Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Mangalia a fost lansat un nou segment de servicii, cel de relaxare-spa-wellnes, în cadrul unităţii de recuperare din sudul litoralului.

Spa-ul a fost amenajat în Pavilionul A al sanatoriului, vizavi de sediul administrativ al instituţiei. Practic, Sanatoriul Balnear Mangalia a devenit prima unitate sanitară publică cu activitate de relaxare-spa-wellnes.

„Noul segment îmbină latura medicală cu cea de relaxare. Includerea segmentului de relaxare-spa-wellnes în cadrul serviciilor oferite de sanatoriu are ca scop creşterea calităţii şi a gradului de satisfacţie pentru pacienţi, precum şi atragerea de noi clienţi, atât din ţară, cât şi din străinătate. În pachetele de servicii pe care le-am făcut, avem serviciul de terapie ambientală de relaxare, care cred că va fi atracţia principală pentru turişti. Acest tip de cameră este unică în zonă şi cred că unică în ţară. Pentru pachetele promoţionale, acest serviciu este gratuit", afirmă dr. Laura Condur, managerul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Mangalia.

sanatoriu_mangalia_sanatoriul_balnear_mangalia.jpgPotrivit managerului, investiţia pentru amenajarea acestui centru s-a ridicat la 20.000 de euro, bani proveniţi din bugetul propriu, şi face parte din programul anual de investiţii al Sanatoriului. „Am valorificat astfel spaţii care nu erau folosite cum se cuvine. Practic, am reamenajat spaţii deja existente", a mai spus Laura Condur.

Segmentul de relaxare-spa-wellnes va cuprinde hidroozonoterapie, terapie ambientală de relaxare, meloterapie, masaj cu pietre vulcanice, masaj relaxant cu uleiuri aromatice, reflexoterapie, cristaloterapie, piscină cu apă de mare, aqua-gym, saună, fitness, terapie nutriţională, geriatrie (tratamente cu Gerovital), tratamente cosmetice, hipnoterapie, terapie psihologică de relaxare.

Mai mult, în recepţia Hotelului Callatis, care este baza de cazare a sanatoriului, vor fi amenajate şi o ceainărie, o bibliotecă şi o sală de lectură. Totodată, acest spaţiu va putea fi folosit şi pentru diferite expoziţii sau reuniuni culturale care se vor ţine în oraşul din sudul litoralului. La acest moment, medicii din cadrul unităţii sunt pregătiţi pentru cursuri, 20 dintre aceştia urmând să meargă la specializare pentru terapie de masaj, iar alţi 20 pentru terapie nutriţională. De asemenea, în unitate există deja doi specialişti în terapie cu roci vulcanice.

În ediţia online puteţi vizualiza tarifele valabile în perioada 7 aprilie - 7 mai pentru pachetele promoţionale de întreţinere şi relaxare, dar şi pentru cele de spa-wellness.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ---- 06 Apr, 2013 15:13 si oamenii intreaba disperati, pe net, unde-i nr de tel unde-i site-ul si site-ul nu-i , nr de telefon sunt eronate.
  • iorgu 06 Apr, 2013 15:10 nu stiu sa se gospodareasca , cum este posibil sa ai atatea telefoane pe net si sa nu functioneze niciunul , ba mai mult nici site-ul balnear.net nu functioneaza, si noi cum ne adresam ? pentru rezervari, schimbati managerul va face de rusine, aduceti pe cineva care stie sa faca manageriat.