Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Samsung va „sparge” piața telefoanelor inteligente. Se așteaptă vânzări record de la noul Galaxy S8

ro

17 Feb, 2017 15:41 2651 Marime text

Pe 29 martie, sud-coreenii de la Samsung vor lansa un nou model de telefon inteliegent. Este vorba de Samsung Galaxy S8, care se așteaptă la un succes mult mai mare decât precedenta versiune.
 
Potrivit gadgetreport.ro, se prevăd vânzări record de peste 60 de milioane de exemplare, mai mult cu 10 milioane decât moderlul Samsung Galaxy S7.
Acesta a fost și motivul pentru care s-a amânat lansarea noului model, care era stabilită, inițial, pentru luna februarie.
 
Samsung Galaxy S8 va fi disponibil în două variante. Prima versiune,  standard Galaxy S8, va avea un ecran de 5.7 inchi, iar cea de-a doua versiune, Galaxy S8 Plus (s-a renunţat la brandul Edge), va include un display Super AMoled de 6.1 inchi.
Ambele modele vor avea ecranul curbat, întins pe 90% din partea frontală, fără buton fizic de HOME.
Cele două versiuni vor avea procesoare Samsung Exynos 8895/Qualcomm Snapdragon 835 (în funcție de regiune) şi 4GB/6GB.
Samsung Galaxy S8 va rula sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat de pe un spaţiu de stocare de 64GB UFS 2.1, extensibil prin microSD până la 256GB.
Samsung Galaxy S8 va fi promovat ca un telefgon ce poate să ofere o experiență asemănătoare laptopurilor şi  calculatoarelor desktop de ultimă generaţie.

Sursa foto: trustedreviews.com 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii