Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salvatorii nu au mai putut face nimic. Un bătrân a murit într-un incendiu care i-a mistuit casa

ro

20 Feb, 2020 09:44 1221 Marime text

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD  pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în cartierul sucevean Burdujeni-Sat, în această dimineață. 

La sosirea echipajelor, ardea generalizat locuința, construită din chirpici și acoperită cu tablă, cu o suprafață de aproximativ 40 mp.

Din nefericire, pompierii militari au extras din interiorul casei trupul carbonizat al proprietarului (76 ani). Ulterior, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical nepoatei (45 ani) acestuia, care a suferit un atac de panică în momentul în care a sosit la fața locului. Femeia a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Găleată Alin. 

Cel mai probabil, de la flacăra unei lumânări nesupravegheate, s-au aprins bunurile din dormitorul locuinței, unde au ars obiecte de mobilier, materiale textile și elemente de tâmplărie. Flăcările s-au extins și la astereala acoperișului.

Incendiul a fost lichidat la ora 7:55, iar pompierii au salvat o cameră de locuit, cu bunurile din interior (material lemnos depozitat).

Sursa foto: ISU Suceava 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii