Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:09 22 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a înființat Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de ridicat și Recipientelor sub presiune (CNCIR) SA, Sucursala Regională Dobrogea

ro

11 Sep, 2020 00:00 716 Marime text
  • Noua firmă se va ocupa de activităţi ale testări și analize tehnice.


În baza cererii nr. 72978 din data de 03.08.2020 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societăţii Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de ridicat și Recipientelor sub presiune –(CNCIR) SA- Sucursala Regională Dobrogea.


Sediul social este în municipiul Constanţa, Războieni. Noua firmă se va ocupa de activităţi ale testări și analize tehnice. Împuternicit este Nedelcu Gheorghe Daniel, cu domiciliul în județul Constanța. Decizia de autorizare, constituire, înmatriculare şi înregistrare a societăţii Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de ridicat și Recipientelor sub presiune –(CNCIR) SA- Sucursala Regională Dobrogea,   a fost publicată în Monitorul Oficial al României.


Citește și:

CFR Călători, contract pentru servicii de formare profesională, atribuit Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor (document)

Schimbare la conducerea CNCIR Constanţa
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii