Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a încheiat protocolul între Primăria Constanța și Ministerul Educației și Cercetării. Este vizat Palatulul Copiilor

ro

18 Oct, 2022 15:15 1589 Marime text
Mesaj Ionuț Rusu. Foto: Facebook/Ionuț RusuViceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu a precizta printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook că după 30 de ani Palatul Copiilor din Constanța revine în administrarea Primăriei. 

„Acesta este unul dintre cele mai fericite momente de când am preluat mandatul onorant de viceprimar. Alături de marele nostru Gheorghe Hagi am obținut o victorie uriașă pentru orașul nostru.

Așa cum am promis, după acțiuni constante timp de un an și jumătate și împreună cu susținerea domnilor Sorin Mihai Cimpeanu și Sorin MIHAI, Palatul Copiilor este acum al constănțenilor, care se vor putea bucura de multe evenimente, de acum înainte.
Prin protocolul încheiat cu Ministerul Educației și Cercetării, Primaria va putea investi în baza materială a Palatulul Copiilor și, astfel, Constanța va avea parte de multe activități culturale, sportive, științifice și educative.

Mulțumiri călduroase doamnei ministru Ligia Deca , pentru că a crezut în acest proiect și ne-a sprijinit în finalizarea lui. De asemenea, doresc să îi mulțumesc doamnei ministru și pentru deschiderea manifestată, în cadrul discuției noastre, față de subiectul sălii de gimnastică a CSS1. Abordarea fermă a doamnei ministru va permite continuarea construcției acestei săli.

De asemenea, doresc să mulțumesc domnului primar Vergil Chițac pentru că a sprijinit necondiționat toate demersurile legate de acest proiect, atât la nivel local cât și național“ - este mesajul transmis de viceprimarul Ionuț Rusu. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii