Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a ales cu amendă și cu permisul suspendat Mamaia Nord. Șofer surprins conducând cu viteză excesivă

ro

28 Mar, 2021 15:59 3013 Marime text
  • La data de 27 martie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia Nord cu viteza de 161 km/h într-o zonă cu limita legală de 40 km/h.
  • Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de de 1.305 lei și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile.
În perioada 26-28 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și pentru verificarea respectării vitezei legale.

Astfel, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 13.500 de lei, dintre care 26 pentru depășirea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute 7 permise de conducere, pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei legale admise.

De asemenea, polițiștii au constatat o infracțiune de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Exemple:

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii au identificat un bărbat, de 61 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226 cu viteza de 94 km/h într-o zonă cu limita legală de 50 km/h.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

La data de 27 martie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia Nord cu viteza de 161 km/h într-o zonă cu limita legală de 40 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de de 1.305 lei și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile.

Sursa foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii