Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:32 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a adresat instanţei de judecată Primăria Constanţa vrea să recupereze un milion de lei de la două societăţi comerciale şi o asociaţie

ro

19 Jan, 2017 00:00 1439 Marime text
În ediţia din 16 ianuarie, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Două societăţi şi o asociaţie, date în judecată de Primăria Constanţa. La mijloc - acţiune în răspundere contractuală“, al cărui subiect se centra pe trei dosare în care municipalitatea este parte reclamantă, iar X Alter Event SRL şi ADV Communication Constanţa SRL şi Asociaţia Dynamic Art sunt pârâţi.
 
Obiectul celor trei dosare, care au fost înregistrate în aceeaşi zi, este „acţiune în răspundere contractuală pretenţii“.
 
„Este vorba despre evenimentele organizate în anul 2008. Uniunea Compozitorilor a dat în judecată Primăria Constanţa, deoarece firmele care au organizat evenimente nu au achitat drepturile de autor pentru melodiile folosite. Aceste firme urmau să achite un comision de 5% din încasări. La rândul său, Primăria Constanţa a apelat la instanţă, pentru a recupera suma care se ridică la circa un milion de lei“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Ionela Halciuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa.
 
„Nu am fost citată, dar aştept să văd despre ce este vorba în dosar“, a menţionat Gabriela Cristina Isabela Teodoroiu, asociat unic în SC Alter Event SRL.
 
Reamintim că pe rolul Judecătoriei Constanţa, la data de 12 ianuarie, a fost înregistrat dosarul nr. 583/212/2017, Secţia Civilă, materie - civil, obiectul - acţiune în răspundere contractuală pretenţii, stadiul procesual - fond. Părţile dosarului sunt Municipiul Constanţa prin Primar - reclamant şi SC X Alter Event SRL - pârât. În aceeaşi zi, a fost înregistrat şi dosarul nr. 582/212/2017, Secţia Civilă, materia - civil, obiectul - acţiune în răspundere contractuală pretenţii, stadiul procesual - fond. Reclamant este Municipiul Constanţa prin Primar, iar SC ADV Communication Constanţa SRL - pârât. Cel de-al treilea dosar, cu numărul 581/212/2017, înregistrat la Secţia Civilă, având ca obiect acţiune în răspundere contractuală pretenţii, stadiul procesual - fond, are ca părţi Municipiul Constanţa prin Primar - reclamant şi Asociaţia Dynamic Art - pârât.

Despre X-Alter Event SRL

Firma X-Alter Event SRL a fost înmatriculată în anul 2009 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ştefan Mihăileanu nr. 72. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic este Gabriela Cristina Isabela Teodoroiu, născută pe 3.02.1978, în municipiul Câmpulung, Argeş. Tot ea se ocupă şi de administrarea societăţii, care desfăşoară activităţi suport pentru interpretare artistică (spectacole). SC X Alter Event SRL, organizator al Carnavalului din Mamaia din anii trecuţi, a participat în noiembrie 2015 la licitaţiile organizate de Primăria Constanţa în vederea organizării „Festivalului iernii“ şi a „Revelionului 2016“. A pierdut însă în faţa firmei 360 Revolution, care a organizat Revelionul 2016 în Piaţa Ovidiu.

Despre ADV Communication Constanţa SRL

Firma a fost înregistrată în anul 2008 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Pescarilor nr. 45. Societatea a fost radiată, din cauza schimbării sediului în alt judeţ, la 8.04.2013. Noul sediu social a fost stabilit în Bucureşti, strada Turnătorilor. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Societatea este deţinută de ADV Communication SRL, cu 95% din capitalul social, şi Giulio Bertola, născut în Milano, Italia, cu 5% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi ale agenţiilor de publicitate, este Giulio Bertola.
 
Precizăm că am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii societăţii, dar aceştia nu au putut fi contactaţi, deoarece nu au răspuns la numerele de telefon disponibile. I-am contactat şi pe reprezentanţii firmei ADV Communication Constanţa SRL, care au promis că vor reveni cu un telefon. Până la închiderea ediţiei însă, ei nu au prezentat niciun punct de vedere. În cazul în care vom primi o declaraţie de la aceştia, o vom prezenta într-o ediţie viitoare.

Despre Asociaţia Dynamic Art

Asociaţia Dynamic Art a fost înfiinţată în anul 2009. Fondatori sunt Saviana DiamandiIon Diamandi şi Ilie Vladimir Constantin Masala. Are ca scop dezvoltarea nivelului de cultură, civilizaţie şi educaţie, inclusiv de educaţie fizică, al cetăţenilor României prin realizarea unor activităţi vizând creşterea acestora; gradul de acces al acestora la binefacerile culturii, civilizaţiei şi educaţiei şi, în general, la un standard superior al calităţii vieţii. Preşedintele asociaţiei este Saviana Diamandi, iar vicepreşedinte - Ilie Vladimir Constantin Masala.
 
Citeşte şi:
 
Două societăţi şi o asociaţie, date în judecată de Primăria Constanţa. La mijloc - acţiune în răspundere contractuală

Ti-a placut articolul?

Comentarii