Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Rugăm cetățenii să rămână calmi, este doar o verificare a mijloacelor de alarmare“ Sirenele de alarmare publică din Constanța trec prin verificări, joi și vineri!

ro

22 Jan, 2024 14:07 624 Marime text

Atenție, constănțeni! Joi și vineri, 25 și 26 ianuarie 2024, se vor verifica toate cele 63 de sirene de alarmare publică din Constanța.

Inspectorii Biroului Protecție Civilă din cadrul Primăriei Municipiului Constanța împreună cu specialiști din cadrul firmei prestatoare se asigură că sirenele din municipiul Constanța funcționează în cele mai bune condiții.

În cadrul acestei activități, se vor emite mai multe semnale acustice. Rugăm cetățenii să rămână calmi, deoarece este doar o verificare a mijloacelor de alarmare.

Menținerea în stare de operativitate a sistemului de înștiințare - alarmare este una dintre responsabilitățile administrației publice locale. Prin intermediul acestor mijloace de alarmare pot fi transmise semnale acustice cu diferite semnificații sau pot fi transmise mesaje vocale care vizează anumite măsuri pentru comunitate, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 


foto: Primăria Constanța 



Citește și:

Sistemele de alarmare publică din Constanța, verificate. Se vor emite mai multe semnale acustice


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii