Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rucsac furat în Vama Veche. Jandarmii au surprins suspectul

ro

27 Aug, 2019 12:15 1539 Marime text
Luni,  26 iulie a.c., ora 11.20, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche,  în zona unei terase din staţiune, a observat o persoană care a acționat și a sustras în mai puțin de 20 de secunde, rucsacul unei persoane, angajat al terasei. 
 
Persoana în cauză a atras atenţia echipajului de jandarmerie în  momentul în care a fost surprins, ieşind din magazia ce aparţinea terasei, cu un rucsac de culoare verde în mână, devenind foarte agitat la vederea echipajului de jandarmi.
 
Acesta a fost somat şi reţinut, moment în care persoana vătămată s-a deplasat către echipajul de jandarmerie şi a reclamat dispariţia rucsacului.
 
În rucsac, persoana păgubită avea îmbrăcăminte de schimb şi alte bunuri personale.
 
Suspectului i-au fost întocmite actele de constatare pentru furt și a fost condus la sediul Poliţiei Vama Veche pentru continuarea cercetărilor.
 
Jandarmii constănţeni recomandă turiştilor să nu lase nesupravegheate bagajele sau lucrurile de valoare (genţi, telefoane mobile, camere de fotografiat/filmat etc).  De asemenea, păstraţi mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care aţi lăsat bunurile personale şi  încercaţi să lăsaţi întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii