Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:09 02 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românul care a adus dozatoarele TEC în România Mandatul lui Marius Iliev în calitate de administrator al Beta Wind SRL, prelungit

ro

30 Jan, 2019 00:00 1722 Marime text
În Adunarea Generală a Asociaţilor SC Beta Wind SRL din data de 12.12.2018 a fost aprobată o decizie. Astropoint Limited, cu sediul în Nicosia, Cipru, reprezentată prin Mariana Vuculescu, Ima Partners SRL, cu sediul în Bucureşti, reprezentată prin administrator Iliev Marius; precum şi Iliev Marius, cetăţean român şi american, născut în judeţul Constanţa, în calitate de asociaţi ai SC Beta Wind SRL, cu sediul social în Bucureşti, în unanimitate, au aprobat o decizie. Astfel, a fost prelungit mandatul de administrator al lui Iliev Marius până la data de 31.12.2028.
 

Cine este Marius Iliev

 
La începutul anilor ’90, Marius Iliev a venit cu o idee de afaceri care l-a îmbogăţit: dozatoarele de suc importate din SUA. Astfel, Marius Iliev s-a întors din America în România ca să dea lovitura cu dozatoarele TEC (The European Connection). Atunci, toţi românii stăteau la cozi pentru a cumpăra băuturi acidulate cu arome nemaiîntâlnite până atunci - de kiwi, mango, papaya şi altele. În 1993 avea 10.000 de astfel de aparate, iar lumea nu se mai sătura de sucurile colorate. Potrivit Registrului Comerţului, Marius Iliev este asociat în Beta Wind SRL, Ima Partners SRL, dar şi în mai multe firme radiate: Fabrimar SA, Iatec SA, ICI SA, Mixt Green SRL, Vanilla Sound SRL.
 

Afaceri cu eoliene

 
În Beta Wind SRL, Marius Iliev deţine 20 de părţi sociale. Firma Beta Wind SRL a fost înfiinţată în anul 2008 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 9.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane juridice sunt IMA Partners SRL, cu 19,956% din capitalul social, şi Astropoint Limited, cu 79,824% din capitalul social. Asociat persoană fizică este Marius Iliev, cu 0,22% din capitalul social. Marius Iliev este administratorul firmei, care se ocupă de producţia de energie electrică.
 

Administrează mai multe societăţi

 
Marius Iliev este administratorul societăţii Via Viticola SRL, care se ocupă de comerţul cu ridicata al băuturilor. Via Viticola SRL a fost înfiinţată în anul 2006 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 3.544 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este 17,72 de lei. Asociat unic este Adelina Elena Cireşaru.
 
Viticola Sarica Niculiţel SA a luat fiinţă în anul 1991 şi are sediul social în comuna Niculiţel, judeţul Tulcea. Capitalul social subscris, de 5.703.615 lei, integral vărsat, este compus din 2.281.446 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 2,5 lei. Acţionari persoane juridice sunt SC 2N Communications SRL, cu 90,68% din capitalul social, şi Agenţia Domeniilor Statului, cu 9,28% din capitalul social. Acţionar persoană fizică este Ioan Vlad, cu 0,04% din capitalul social. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de cultivarea strugurilor, sunt Cristian Dorin Bardaş - membru în CA, Camelia Maria Bugică - membru în CA, şi Marius Iliev - preşedinte CA. De asemenea, potrivit Registrului Comerţului, Marius Iliev este administrator în societăţile 2N Communications SRL, Beta Wind SRL, Ima Partners SRL.
 
Citeşte şi:
 
Ce decizii au luat acţionarii Viticola Sarica Niculiţel SA. Legături cu Marius Iliev, românul care a adus dozatoarele TEC în România

  
Marius Iliev, românul care a adus dozatoarele TEC în România, ales preşedinte al CA-ului societăţii Viticola Sarica Niculiţel SA

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii