Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rom Ship Services SRL, o nouă firmă specializată în testări și analize tehnice în Constanța

ro

06 Oct, 2023 21:33 880 Marime text
foto: Unsplash
O nouă societate care se ocupă cu activităţi de testări şi analize tehnice și-a pus bazele în municipiul Constanța.
 
Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Rom Ship Services SRL.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 21955/06.09.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 01.09.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Rom Ship Services SRL.
 
Firma nou înființată are un capital social de 1000 lei, total părţi sociale: 1000 a 1 leu fiecare, valoare participare străină totală: 700 lei, valoare participare străină totală lei: 700 lei. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Theodorescu Valahu nr. 10, judeţul Constanţa.
 
Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 712 - Activităţi de testări şi analize tehnice . Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorii ei sunt Sabrah Ayman, cu reşedinţa în Grecia. Global Safety SRL, cu sediu social în judeţul Constanţa,  Karaca Ateş, cu domiciliul în Turcia, Raya Salman, cu reşedinţa în Grecia. 


Despre Global Safety SRL 

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 06 octombrie 2023, societatea a fost înființată la data de 2 octombrie 2019. Firma are sediul pe Strada Ion Theodorescu Valahu, Nr. 10, Constanța, Județ Constanța. 

Global Safety SRL are ca obiect de activitate comerț cu ridicata nespecializat. 

Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 341.161 lei, un profit de  23.718 lei la un număr de un angajat. 

Asociați sunt Güney Deniz-Kaan, Bucur Alexandru (care este și administrator) și Mamut Levent. Adminstrator este Mamut Levent, cu domiciliul în judeţul Constanţa. 


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 
 
 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

O nouă firmă de spectacole se lansează în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii