Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rock-ul se întoarce la malul mării! Pe 30 septembrie, Piața Ovidiu din municipiul Constanța va găzdui concertul unei trupe rock de excepție

ro

14 Sep, 2023 15:07 1029 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța
  • Luna septembrie se încheie cu o seară Young Revolution: concerte susținute de artiști tineri din Constanța, care vor acapara scena și vor experimenta noi sound-uri rock.
 
Luna septembrie se încheie cu o seară Young Revolution: concerte susținute de artiști tineri din Constanța, care vor acapara scena și vor experimenta noi sound-uri rock, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
După concertele trupelor din noul val, urmează show-ul live al trupei Cargo, care va da tonul unor momente muzicale cu adevărat speciale, dedicate pieselor „Nu pot trăi fără tine”, „Ziua vrăjitoarelor”, „Aproape de voi” sau „Ploaia”.
 
Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru - Rock Fm.
 
Concertele, care sunt incluse în cadrul evenimentului „Ritmul muzicii”, vor începe la ora 19:00. Accesul este liber!
 
„Ritmul muzicii” este un proiect dedicat tinerilor artiști, organizat de Asociația Art Music for People și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Crizantema SRL, investiție pe strada Cibinului din Constanța. PUZ-ul a trecut de etapa de consultare și dezbatere publică (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii