Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rochii elegante care se poarta anul acesta

ro

19 Mar, 2021 15:49 3533 Marime text

 
Rochiile elegante sunt piese vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din garderba femeilor. Indiferent de varsta, rochia eleganta este must have in garderoba unei femei. Pe JojoFashion.ro gasesti o gama varianta de rochii elegante pentru toate varstele si toate tipurile de silueta, lungi, midi sau scurte, rochii elegante de seara sau de zi.

Daca ai un eveniment si trebuie sa achizitionezi o rochie eleganta de seara, alege un model care sa-ti complimenteze formele. Cele mai frumoase rochii elegante de seara sunt cele confectionate fin matase, voal, tafta, satin, dantela, paiete sau catifea.
In materie de rochii elegante de zi, materialele recomandate sunt cele din bumbac, in, vascoza, tercot sau voal, bineinteles alegerea o faci si in functie de locul in care o porti. Daca este vorba de un eveniment este clar ca nu trebuie sa alegi o rochie din bumbac sau din tercot.
In continuare iti voi prezenta cateva modele de rochii elegante de seara si de  zi pe care le poti gasi pe JojoFashion:
Mergi la o nunta si vrei sa afisezi un look elegant si rafinat? Rochia Allegria este alegereea potrivita! Lunga, fluida in partea inferioara cu bustul din dantela fina si decolteu in V, intr-o nuanta superba de albastru regal, aceasta rochie iti contureaza un look extrem de elegant si rafinat!


Esti nasa la un botez si vrei sa-ti conturezi un lool delicat si diafan? Rochia Larisa este perfecta pentru tine! Este confectionata din satin lila, lunga, vaporoasa, cu decolteu barcuta, aceasta rochie eleganta poate fi purtata cu succes la un botez, la un eveniment care se desfasoara pe timpul zilei, dar si la un eveniment care se desfasoara seara.

Cauti rochii elegante pentru domnisoare de onoare? Avem si pentru tine rochiile potrivite!
Rochia Angel, eleganta lunga din voal roz pudrat accesorizata cu flori multicolore este ideala pentru domnisoare de onoare. Acest model este si in varianta de rochie scurta.

Mergi la un cocktail si vrei un look elegant, dar in acelasi timp si senzual? Poarta o rochie rosie care cade lejer pe corp, crapata pe picior, cu decolteu suprapus.
Recomandarea JojoFashion – Rochia Carisa! Poart-o cu un colier statement argintiu si cu o pereche de sandale rosii si vei capta atentia tuturor!

Cauti rochii elegante de zi pe care sa le porti la birou sau la iesirile in oras? Te invit sa rasfoiesti categoria de rochii de zi de pe JojoFashion unde vei descoperi o gama larga de modele superbe fabricate in Romania, Polonia, Germania sau Italia!
Vrei o rochie eleganta care sa se potriveasca unei tinute office? Rochia Adda, verde, tip creion, este potrivita in acest context! Un plus la aceasta rochie eleganta office este croiul deosebit care creeaza impresia de compleu format din sacou si fusta.

 
Pentru o tinuta eleganta de zi cu zi iti recomand o rochie leopard print, in clos, cu talia pe elastic, accesorizata cu volane in partea inferioara. O poti purta cu ciocate din piele neagra, maro sau bej, cu sandale sau cu balerini! O geanta mica tip postas va completa cu succes tinuta!

Toate aceste rochii si multe alte modele elegante pot fi gasite pe rochii JojoFashion.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii