Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele activităţii jandarmilor constănţeni în minivacanţa de 1 mai. Infracțiuni și sancțiuni

ro

02 May, 2023 14:33 851 Marime text
 
În perioada 28.04 - 01.05 a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost prezenţi la datorie zi şi noapte pentru a veghea la respectarea ordinii şi liniştii publice.

Toate evenimentele publice la care am fost prezenţi s-au desfăşurat fără incidente deosebite şi în condiţii optime în ceea ce priveşte ordinea şi liniştea publică.

Totuşi, în acestă perioadă jandarmii constănţeni au descoperit mai multe activităţi infracţionale, fiind întocmite 13 acte de constatare ale unor infracţiuni, 12 conexe savârşirii infracţiunii de deţinere şi consum de substanţe interzise in conformitate cu legea 143/2000 iar una pentru o încălcare a legii 84/1998, privind mărcile si indicaţiile geografice.

Tot în perioada minivacanţei, pe lângă asigurarea şi menţinerea ordinii şi a liniştii publice pentru persoanele prezente la evenimentele publice desfăşurate pe raza de competenţă sau în staţiunile de pe litoral, jandarmii au fost prezenţi şi în zonele de agrement și în cele turistice adiacente acestor zone, unde au vegheat la respectarea prevederilor Legii nr. 54 din 19 martie 2012, privind desfășurarea activităţilor de picnic.
        
Deoarece au fost descoperite şi persoane care au neglijat respectarea prevederilor legale, jandarmii au fost nevoiţi să aplice, în perioada de referinţă, un număr de 66 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.7600 de lei.
         
Jandarmii constănţeni sunt în permanenţă la datorie pentru siguranţa dumneavoastră!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii