Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezerviștii voluntari, la Capu Midia. Impresionați de puterea armei și de lucrul în echipă (FOTO)

ro

18 Apr, 2023 13:40 1055 Marime text

O parte dintre rezerviștii voluntari, care au parcurs programul de instruire inițială în arma rachete și artilerie antiaeriană în Școala de Instruire pentru Apărare Antiaeriană în urmă cu aproximativ 6 luni, au revenit la Capu Midia, cu unitățile în care au fost încadrați pentru practica anuală.


De data aceasta au văzut și au simțit cum trage tunul antiaerian de calibrul 2x30 mm și au ocupat pozițiile de luptă ordonate de comandanții lor, în cadrul seriei a III-a de trageri din acest an.

Au ascultat cu atenție comenzile, iar la finalul misiunii au declarat că au fost impresionați atât de puterea armei, cât și de lucrul în echipă cu ceilalți camarazi experimentați din cadrul Batalionului 635 Apărare Antiaeriană "Precista"din Bacău., transmit reprezentanții MApN. 



În perioada în care au urmat modulele teoretic și practic, la Capu Midia, rezerviștii voluntari au învățat noțiunile de pregătire militară de bază și să tragă cu pistolul mitralieră calibrul 7,65 mm.

Îți place armata, dar nu ai vrea să renunți la stilul tău de viață? Alătură-te rezerviștilor voluntari! Detalii la https://www.recrutaremapn.ro/rezervist.php

foto: Facebook/ MApN 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii