Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reuniune de lucru la convocarea președintelui Franței, Macron, la care va participa și Klaus Iohannis

ro

25 Feb, 2024 17:49 646 Marime text



 
  • Președintele Klaus Iohannis va participa, luni, la Paris, în Franța, la reuniunea de lucru privind sprijinul acordat Ucrainei, organizată de președintele francez Emmanuel Macron, potrivit știripesurse.ro.

Reuniunea de lucru privind sprijinul acordat Ucrainei are loc luni, la Paris, este organizată de președintele Franței, Emmanuel Macron, și, pe lângă președintele României vor participa lideri aliați.

Reuniunea privește și intensificarea eforturilor pentru continuarea sprijinului acordat Ucrainei.Discuțiile vor viza evoluția războiului declanșat de Rusia împotriva Ucrainei, implicațiile acestuia asupra securității europene și euroatlantice, precum și identificarea opțiunilor pentru intensificarea asistenței pentru Ucraina.

Președintele României salută demersul președintelui francez și subliniază că unitatea și solidaritatea comunității internaționale în sprijinul acordat Ucrainei sunt esențiale și trebuie menținute.
 
De asemenea, Klaus Iohannis va reafirma, și cu această ocazie, poziția constantă a României de susținere multidimensională a Ucrainei, atât timp cât va fi nevoie.
 
Citește și
România și-a anunțat aliații din NATO că îl propune pe Klaus Iohannis în funcția de secretar general al Alianței
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii