Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reținuți de polițiști în Constanța, pentru furt calificat. Cu ce au fost depistați

ro

15 Feb, 2024 13:29 738 Marime text



 
  • La data de 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, o femeie și un bărbat, de 20 de ani, respectiv 40 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, potrivit IPJ Constanța.
 
Astfel, în urma perchezițiilor domiciliare din data de 14 februarie a.c. a rezultat că, în perioada ianuarie – februarie a.c., persoanele în cauză, doi bărbați și o femeie, ar fi comis 13 infracțiuni de furt calificat din autoturisme.

Din vehiculele respective ar fi fost sustrase diverse bunuri (roți de rezervă, unelte auto), unele dintre acestea fiind, ulterior, comercializate, conform sursei.
 
Prejudiciul este de aproximativ 5.000 de lei.
 
Femeia și bărbatul au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
„Astăzi aceștia vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.
Cu privire la cel de-al treilea bărbat, de 34 de ani, urmând a se propune arestarea în lipsă.”, specifică polițiștii
 
 Citește și
„Ghișeu unic” la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii