Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reținut pentru trafic de droguri de risc. Ce s-a descoperit în urma percheziției (galerie foto)

ro

07 Apr, 2020 10:02 1795 Marime text

La data de 06.04.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului A.A. pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada ianuarie – aprilie 2020, inculpatul a achiziționat semințe de cannabis, precum și alte produse necesare înființării și întreținerii de culturi ”indoor”, plantele fiind cultivate într-un apartament situat pe raza municipiului Satu Mare.

La data de 06.04.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost găsite și ridicate un număr de 11 plante de cannabis de diferite dimensiuni, în cantitate totală de 8 kg de masă verde și aproximativ 136 de grame de muguri, instalaţia aferentă creşterii acestora în condiţii indoor, un grinder de culoare verde cu urme de materie vegetală, un cântar de culoare neagră, de mare precizie, care prezintă urme de materie vegetală.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, precum şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Județean de Jandarmi Satu Mare.

Se face precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, inculpatul beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Sursa foto: Poliția Română-DIICOT

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii