Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reținut pentru conducere ilegală! Incident pe străzile Constanței

ro

21 Feb, 2024 14:33 603 Marime text
În dimineața zilei de 17 februarie a.c., o acțiune rapidă a Poliției a dus la reținerea unui bărbat în vârstă de 31 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea unor infracțiuni grave: conducerea unui vehicul având permisul suspendat și sub influența alcoolului . Incidentul a avut loc pe strada Cumpenei. 

Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 20 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 31 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Astfel, la data de 17 februarie a.c., în jurul orei 03.20, acesta ar fi fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe strada Cumpenei, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice din anul 2023. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite 6 plicuri ce conțineau substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județan Constanța.

Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

În cauză au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.


Citește și:

Știri ConstanțaAccident rutier în apropiere de Agigea. Implicat un șofer băut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii