Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reținut pentru abateri la regimul rutier Bărbat cu o alcoolemie record, implicat într-un eveniment rutier, depistat în Eforie Nord. Nu avea permis de conducere

ro

19 Jun, 2021 14:36 1738 Marime text
  • Bărbat în vârstă de 41 de ani, reținut pentru abateri la regimul rutier.
  • Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 18 iunie, a fost prezentat instanței de judecată cu propuneri legale, pe numele său fiind emisă măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile., informează IPJ Constanța.
 La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 41 de ani, în timp ce a condus un autoturism, în localitatea Eforie Nord, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, sub influența băuturilor alcoolice, totodată fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiele.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 2,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 18 iunie, a fost prezentat instanței de judecată cu propuneri legale, pe numele său fiind emisă măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.
 
Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii