Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricţiile pe podul de la Agigea prelungite până la sfârşitul lunii noiembrie. Care este limita de viteză admisă pe pod

ro

30 Oct, 2017 18:11 2057 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este restricţionată pe Podul Agigea, respectiv DN 39 (km 8+988), pe sensul de deplasare Agigea către Constanţa, până la data de 28 noiembrie 2017, în vederea executării unor lucrări de reparaţii.
 
În această perioadă va fi interzisă tranzitarea podului cu autovehicule şi convoaie agabaritice, precum şi manevra de depăşire, iar viteza de circulaţie va fi limitată la 50 km/h pe toată lungimea podului.

Reamintim că, în perioada 18 septembrie - 01 noiembrie 2017, au fost impuse restricţii pe podul de la Agigea pentru executarea următoarelor lucrări de reabilitare a podului Agigea :
 
-Montarea tunelului de protecție deasupra căii podului, la o înălțime de 5,5 m și a unor schele de lucru la Pilonul Central al Podului, în vederea reparației suprafețelor de beton ale acestuia.
 
-Protejarea cu beton a ancorajelor inferioare ale  celor 10 hobane.
 
-Demontarea distanțierilor provizorii ai hobanelor și montarea distanțierilor definitivi ai hobanelor.
 
-Armarea și betonarea bulbilor hobanelor de la nivelul trotuarelor.
 
-Montarea unor deviatori la ancorajele inferioare.
 
-Lucrări de montare a hidroizolației și de betonare a trotuarului, pe sensul Constanța – Agigea.

UPDATE. Oficial de la CNAIR

Se prelungeşte termenul  de restricţionare a circulaţiei pe podul de  la Agigea, situat pe DN 39 (km 8+988), pe sensul de deplasare Agigea-Constanţa, până la data de 28.11.2017, ora 24.00.
 
Prelungirea restricţiilor este necesară pentru finalizarea lucrărilor de tensionare a unor hobane, iar lucrările presupun: demontarea distanţierilor provizorii ai hobanelor, armarea şi betonarea bulbilor hobanelor la nivelul trotuarelor, montarea deviatorilor ancorajelor inferioare şi montarea distanţierilor definitivi ai hobanelor.
 
În aceasta perioada va fi interzisă tranzitarea podului cu autovehicule şi convoaie agabaritice, precum şi manevra de depăşire, iar viteza de circulaţie va fi limitată la 50km/h pe toată lungimea podului.
 
În această perioadă traficul rutier se va desfăşura în  ambele direcţii, pe sensul de deplasare Constanţa - Agigea.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii