Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricții totale de trafic rutier în Constanța! Află în ce zonă

ro

24 Feb, 2023 11:00 1052 Marime text
foto: Primăria Municipiului ConstanțaContinuă lucrările de reabilitare a carosabilului și a trotuarelor pe strada Andrei Mureșanu din cartierul Coiciu! 

Astăzi, se decopertează carosabilul pe strada Andrei Mureșanu, tronsonul cuprins între strada Izvor si strada Portiței.  Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier este restrictionat total, până la ora 16:00. Intervențiile vor continua luni, 27 februarie și marți, 28 februarie, cu aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

În paralel cu lucrările de frezare, continuă reamenajarea suprafețelor pietonale cu asfalt pe tronsonul cuprins între strada Baba Novac și strada Izvor.

Restricții totale de trafic rutier vor fi instituite luni, 27 februarie, marți, 28 februarie și miercuri, 1 martie, pe tronsonul cuprins între strada Fulgerului și strada Baba Novac, întrucât se asfaltează partea carosabilă.

Facem din nou apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări., mai transmite sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii