Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricții de trafic rutier pe bulevardul Mamaia!

ro

06 Jun, 2023 14:39 1361 Marime text
foto: Primăria Constanța Continuă procesul de recondiționare a carosabilului pe bulevardul Mamaia. Vor fi instituite restricții de trafic rutier!

Joi și vineri, echipele Confort Urban vor asfalta carosabilul pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între strada Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie, din dreptul  Aleii Studenților, pe partea cu Liceul Energetic.

Pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei, lucrările se vor desfășura noaptea.

Astfel, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, joi, 08 iunie, și vineri, 9 iunie, în intervalul orar 21:00-06:00, doar pe sensul de mers dinspre strada Zorelelor spre Pescărie.,transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial

Autovehiculele care vin dinspre strada Zorelelor către Pescărie vor circula deviat pe sensul opus de mers, pe o singură bandă sau vor efectua viraj dreapta, pe strada Zorelelor, apoi stânga pe strada Unirii.

În timpul zilei, se lucrează la reabilitarea trotuarelor. Se înlocuiesc bordurile, sunt montate pavele moderne, se construiesc casetele pentru spații verzi în care vor fi plantați arbori la toamnă.

A fost reconfigurat și scuarul median, urmând să se construiască și pistele pentru biciclete.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări., a mai transmis sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii