Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricții de trafic la Constanța! Iată zona

ro

20 Mar, 2023 09:40 1090 Marime text
 foto: Primăria Constanța
Se reabilitează carosabilul pe strada Mihai Eminescu! 

Echipele Confort Urban intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între strada Smârdan și strada A.S. Pușkin. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restrictionat parțial astăzi, până la ora 16:00.

Marți, 21 martie și miercuri, 22 martie, va continua procesul de decopertare a carosabilului și pe tronsonul cuprins între strada A.S. Pușkin și strada Decebal. Vor fi instituite aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

În etapa premergătoare frezării și asfaltării carosabilului au fost reamenajate trotuarele cu dale moderne, s-au construit casetele pentru spațiile verzi și au fost plantați copaci. De asemenea, după operațiunea de frezare, când vremea ne va permite, reabilităm carosabilul cu un nou strat de uzură.

Facem din nou apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulație precum și semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări., mai transmite sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii