Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricții de trafic în Constanța, pe străzile Bogdan Petriceicu Hașdeu și Ioan Borcea

ro

31 May, 2023 12:55 925 Marime text
foto: Primăria Constanța  Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe străzile Bogdan Petriceicu Hașdeu și Ioan Borcea! 

Echipele Confort Urban vor interveni săptămâna viitoare cu utilaje pentru frezarea carosabilului pe strada Ioan Borcea și cu utilaje pentru asfaltare pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu.

Lucrările de frezare se vor desfășura pe porțiunea cuprinsă între strada Unirii și bulevardul Mamaia. Se va decoperta stratul de asfalt și se va așterne unul nou, după ce au fost reabilitate trotuarele, s-au înlocuit bordurile, s-au construit casete pentru spatii verzi în care vor fi plantați arbori.,transmite Primăria Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

În paralel, se va asfalta carosabilul pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, pe tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Ciocârliei. Se va executa cea de-a doua etapă a procesului de reabilitare a tramei stradale, după ce au fost efectuate lucrări de recondiționare a trotuarelor.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată total pe ambele străzi, marți, 06 iunie, în intervalul orar 08:00-16:00.

Citește și: Intersecția din zona City Park Mall Constanța va fi închisă circulației rutiere și în această noapte

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări., mai punctează sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii