Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricții de trafic în Constanța. Ce zonă este vizată

ro

27 Apr, 2023 09:33 1133 Marime text
foto: Primăria Constanța
Încep lucrările de reabilitare a carosabilului pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare

Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Dumbrăveni, tronsonul cuprins între strada Sentinelei și bulevardul Tomis. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restrictionat parțial, până la ora 16:00, circulația autovehiculelor se va efectua alternativ pe câte un sens de mers., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Procesul de decopertare a carosabilului va continua vineri, 28 aprilie și toată săptămâna viitoare începând de marți, 2 mai. Vor fi instituite aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00.

De asemenea, după operațiunea de frezare, carosabilul va fi reabilitat cu un nou strat de uzură rezistent traficului intens.

Le cerem scuze participanţilor la trafic pentru disconfortul creat și facem din nou apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulație precum și semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări., mai transmite sursa citată. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii