Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recrutări pentru posturile de soldați și gradați profesioniști! Până când te poți înscrie

ro

08 Sep, 2023 10:22 931 Marime text
Sursă foto: facebook.com/mapn.ro
  • Înscrierea se poate face până la data de 29 septembrie 2023, iar termenul final de întocmire a dosarelor de candidat este 2 octombrie 2023.

Ministerul Apărării Naționale continuă activitățile de recrutare a tinerilor – băieți și fete, pentru posturile de soldați și gradați profesioniști, în limita locurilor rămase neîncadrate. Informații referitoare la oferta profesională, condițiile de recrutare, selecție și de repartiție sunt furnizate de către personalul recrutor din unitățile militare şi personalul birourilor informare-recrutare din judeţele sau sectoarele Municipiului Bucureşti în care candidaţii îşi au domiciliu.

Înscrierea se poate face până la data de 29 septembrie 2023, iar termenul final de întocmire a dosarelor de candidat este 2 octombrie 2023.

Condiţiile şi criteriile generale de recrutare pe care trebuie să le îndeplinească candidaţii care optează pentru dobândirea calităţii de soldat/ gradat profesionist în activitate se regăsesc pe pagina de internet https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php.


Citește și:

Până când mai sunt deschise recrutările în Ministerul Apărării Naționale?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii