Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razii ale polițiștilor în municipiul Constanța! Au fost aplicate mai multe amenzi! Ce nereguli au fost constatate

ro

05 Oct, 2023 18:40 850 Marime text
Polițiști în misiune. Foto cu rol ilustrativ: IPJ Bistrița Năsăud
La data de 4 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise. 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.
 
La data de 4 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia acordării de prioritate și respectării culorii roșii a semaforului. 
Potrivit IPj Constanța, în urma activităților desfășurate, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 25.000 de lei.
De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 19 permise de conducere, dintre care 15 pentru neacordare de prioritate și 4 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului.
Totodată, au fost retrase 1 certificat de înmatriculare și 2 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.
 
La data de 4 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în proximitatea unităților de învățământ. 
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.
 
Citește și: 

Razii ale polițiștilor în municipiul Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii