Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie în Medgidia! Oamenii legii au aplicat peste 25 de sancțiuni

ro

03 Jul, 2023 11:03 1065 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • Duminică, la data de 2 iulie, peste 100 de polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia, Secției 4 Poliție Rurală Medgidia,  jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanța, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Medgidia au efectuat o razie pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră.
 
Acțiunea cu efective mărite s-a desfășurat în municipiul Medgidia, în cartierul Poligonul Viilor și Zona de Nord, precum și pe raza Secției 4 Poliție Rurală Medgidia, respectiv în comunele Cobadin, Castelu și Cuza Vodă.
 
La acțiune au participat polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, poliție rutieră, precum și luptători din  cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
 
Cu această ocazie, au fost legitimate peste 200 de persoane, au fost verificate 12 persoane față de care s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, 5 persoane față de care s-a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, precum și 90 de autoturisme.
 
În urma activităților efectuate, au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 12.000 de lei, dintre care 22 la O.U.G. 195/2002 și 7 la Legea 61/1991.
 
Totodată, a fost reținut în vederea suspendării 1 permis de conducere și au fost retrase 1 certificat de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Citește și:

UPDATE. Accident cu victime la ieșire din Medgidia spre Valea Dacilor. O mașină s-a răsturnat!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii