Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie în județul Constanța! Zeci de amenzi, aplicate de polițiști în ultima noapte

ro

17 Aug, 2023 13:56 900 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Poliția Constanța informează că a aplicat zeci de sancțiuni în ultima noapte în întreg județul.
 
Conform IPJ Constanța, în această noapte, pe 16 spre 17 august 2023, polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.
 
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, două permise de conducere, pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
 
În perioada 16-17 august 2023, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea actelor de comerț ilicit.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei. 
 
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, două permise de conducere și au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.
 
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Năvodari.
 
La data de 16 august 2023, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune, pe DN 39,  pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, prin depistarea și sancționarea șoferilor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 16 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei.
 
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, două permise de conducere, pentru conducere sub influența alcoolului și neacordare de prioritate pietonilor.
 
De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.
 
La data de 16 august 2023, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune  pentru verificarea respectării reglementărilor legale privind executarea lucrărilor în zona drumului public.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale, pentru efectuarea de lucrări în zona drumului public cu avizul poliției rutiere expirat sau fără avizul poliției rutiere, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei.
 
Citește și:

Știri ConstanțaȘofer băut, prins la volanul unei mașini în Vadu. Ce alcoolemie avea bărbatul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii