Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare a polițiștilor IPJ Constanța! Sute de persoane verificate! Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO)

ro

28 May, 2023 13:52 950 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstantaLa data de 27 spre 28 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au efectuat o razie în vederea menținerii climatului de ordine și siguranță publică, prevenirii și combaterii faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, au fost legitimate aproximativ 850 de persoane, au fost verificate peste 500 de vehicule și 22 de locații publice.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 100.000 de lei, dintre care 155 la Legea 61/1991, 32 la O.U.G. 195/2002, 7 la H.C.L. 77/2021, 2 la H.G. 301/2012, iar restul pentru alte abateri.
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 10 permise de conducere, dintre care 6 pentru conducere sub influența alcoolului, 2 pentru depășire neregulamentară și 2 pentru conducere agresivă.
De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare și au fost constatate 7 infracțiuni“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Exemple:

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Yokohama, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
 
La data de 28 mai a.c., în jurul orei 02.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Mircea cel Bătrân, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 28 mai a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Călugăreni, din comuna Mihail Kogălniceanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 28 mai a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un moped, pe D.N. 39 E, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 28 mai a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu.
Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 28 mai a.c, în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au identificat, pe strada Ștefan cel Mare, un bărbat, de 27 de ani, asupra căruia au fost descoperite, în urma controlului corporal, un plic cu o substanță de culoare brună și o țigaretă confecționată, despre care persoana în cauză a declarat că ar conține cannabis. Bunurile au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.
La data de 27 mai a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat, pe strada Nicolae Filimon, un bărbat, de 45 de ani, și o femeie, de 33 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism.
La razie au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța”, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii