Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Razie a polițiștilor constănțeni! Sute de amenzi aplicate șoferilor (GALERIE FOTO)

ro

12 Feb, 2023 09:19 1045 Marime text
Razie, foto: IPJ Constanța
Razie a polițiștilor constănțeni! 

La data de 11 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o razie în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Acțiunile s-au desfășurat în principal în municipiul Constanța, dar și în alte localități din județ., informează IPJ Constanța. 

În urma raziei, polițiștii au aplicat aproximativ 300 de sancțiuni, în valoare totală de peste 121.000 de lei, dintre care 80 la Legea 61/1991, 209 la OUG 195/2002, iar restul pentru alte încălcări ale normelor legale.

Totdată, au fost reținute în vederea suspendării 17 permise de conducere, au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare și a fost reținut un set de plăcuțe de înmatriculare.

Potrivit sursei citate, de asemenea, au fost constatate 3 infracțiuni.

Exemple:

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Justiției din municipiul Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe aleea Veteranilor din municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reținut.,a mai precizat Poliția. 

Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.


La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Târgușor au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Constanței din comuna Târgușor, fiind sub influența băuturilor aloolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cazurile s-au întocmit dosare de cercetare penală.

La razie au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.



Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii