Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie a polițiștilor constănțeni! Au legitimat zeci de persoane și au verificat locații publice (GALERIE FOTO)

ro

02 Mar, 2023 15:28 1063 Marime text
foto: IPJ Constanța În această dimineață, polițiști constănțeni din cadrul structurilor de investigații criminale, ordine publică și rutieră au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pentru creșterea gradului de siguranță, pe raza municipiului Constanța., informează IPJ Constanța. 

La data de 2 martie a.c., în intervalul orar 06.00-10.00, polițiști din cadrul structurilor Poliției municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Potrivit sursei citate, astfel, au fost legitimate aproximativ 70 de persoane și au fost oprite, pentru control, 12 autovehicule, totodată fiind verificate și 18 locații publice.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 3.000 de lei, și au constatat o infracțiune la regimul circulației rutiere.

Exemplu: La data de 2 martie a.c., în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru perioada în curs.

În cauză a fost constituit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța., mai transmite sursa citată. 


foto: IPJ Constanța 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii