Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie a Poliției! Șoferi drogați depistați la Năvodari (VIDEO)

ro

04 Sep, 2022 14:44 1607 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: IPJ Constanța În noaptea de 3/4 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, împreună cu polițiști ai Secției 5 Rurală Cogealac au desfășurat acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
 

Astfel, au fost legitimate aproximativ 200 de persoane, au fost controlate peste 150 de autovehicule, totodată fiind verificate 6 localuri publice.

În urma activităților, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 8.500 de lei, dintre care 23 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 4 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. , informează IPJ Constanța. 


Totodată, a fost retras 1 certificat de înmatriculare. 

De asemenea, polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier.

La razie au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.



Exemple:

La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței, în orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.



La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței, în orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.



În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii